If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ще да съм бил аз с веселяците. Пътувахме към Белинташ. Трябваше да се обадиш, че аз съм малко разсеян и имам навик да не забелязвам какво се случва наоколо. Поздрави!
Бях под прикритие с Франсето от подписа. Следващия път ще знам да изкоча като глиган пред бронята
аз па оная сутрин в мл4 почти спях ама чак след разминаване и като получих нежно помахване от една ръчичка над волана видях еротичната мечта на форума айде подсказвам червена 156 на 85 завършва
Една червена 46-ца с черни джанти и стикер на задния джам преди малко се вмъкна на ЕКО Бояна....
аз па оная сутрин в мл4 почти спях ама чак след разминаване и като получих нежно помахване от една ръчичка над волана видях еротичната мечта на форума айде подсказвам червена 156 на 85 завършва
Червено черна доста добре изпипана 155-ца със силистренски номер 5455 или 5545 не помня със стикер на задното стъкло беше забелязана днес в Габрово.Аз бях със служебното Пунто(бяло цялото олепено с марки на авточасти) хората от Алфата ме загледаха ама ми стана неудобно да свиркам,че ще ме помислят за луд
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
На улицата от Др. Цанков към семинарията, днес следобяда едно семейство?!?!? май ... Се качваха в 156-ца :P
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Сутринта към 8 по Цариградско много позната тъмно синя 146 с черен преден и заден капак се закачи зад мене до 4-ти км. Аз бях със тъмно сива 145 (бившата моя и настояща на marto92)
Comment